top of page
Sonoterra Ensemble
Sonoterra Ensemble

Sun, May 30

|

Burners Hub

Sonoterra Ensemble

Live ‘Saxophone Mantras’

Registration is Closed
See other events

Time & Location

May 30, 2021, 7:30 PM

Burners Hub, Drumul Lunca Jariștei 39C, București 032351, Romania

About the Event

Cum te simți după ce ai ascultat o muzică să te ungă la suflet? Dacă vrei să te întâlnești cu senzația aceea de regăsire, de sublim, în care te lași purtat de fiecare sunet vino la concertul live Sonoterra Ensemble cu ‘Saxophone Mantras’.

Este o muzică originală de compoziții proprii și improvizație și este concepută în așa fel încât tu să parcurgi o călătorie sonoră într-o lume multi dimensională, plină de culori, de ritm și forță. 

Grupul Sonoterra respiră un spirit comun, în care stilurile nu sunt granițe ci posibilități de exprimare. Mesajul este cel care contează și intenția care a modelat acest proiect încă din 2012 până să ajungă la formula actuală. Muzica lor poate reaminti subtil de trupe precum Pink Floyd, Miles Davis 'Kind of Blue', Jan Garbarek, Radiohead sau John Coltrane 'A Love Supreme' și este amplificată de inventivitatea și măiestria muzicienilor din Sonoterra Ensemble. Cătălin Milea a înregistrat albumele 'Re-Bop Unit featuring D. Oatts' cu participarea unuia dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai genului din New York, albumul 'Something for Now' înregistrat cu trio-ul de muzică improvizată RAM (Rodriguez/Aksunger/Milea), și 'Evocative' alaturi de ghitaristul Dan Mitrofan. Cătălin Milea poate fi vazut alaturi de Pink Floyd Reimagined, Sorin Zlat Quartet, Bigband-ul Radio, Ubuntu People, The Jam Community sau alte proiecte, ca invitat. Mai multe despre el pe www.catalinmilea.com 

Sonoterra Ensemble îi are în componență pe Cătălin Milea - saxofoane (sopranino, sopran, tenor, bariton) clarinet bas, dijderidu, duduk, flaut, huaca - Gabriel Bălașa pantam, djembe, percuții, boluri tibetane, gong-uri - Avadhut Kasinadhuni  - tabla indiană și vioară, Bogdan Tănase - ghitară și efecte, Tavi Scurtu - baterie, instrumente de percuție, Mike Alex contrabas. 

'Saxophone Mantras' este o suită în 9 părți concepute ca o călătorie spirituală cu momentele serene, de introspecție, sound healing, meditative, dar și momente în care simți cum energia ritmului te pune în mișcare: 

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=0-v0BhR3pp4

https://www.youtube.com/watch?v=PVi3HrASEcQ

https://www.youtube.com/watch?v=WvyNHOAs4QE

Fb page:

https://www.facebook.com/Sonotera-Ensemble-2183002035063111

Te așteptăm la Sonoterra Ensemble cu ‘Saxophone Mantras’ în spațiul creativ și inedit al Burner’s Hub! Invită un prieten.

Contribuție: 

80 ron/pers 

150 ron/2 pers

Ora de începere: 19 30

(Vă rugăm să aveți haine comode pentru a putea dansa și să sosiți cu cel puțin 15 minute înainte de începerea concertului)

Tickets

 • 1 PAX

  Bilet pentru o singură persoană. Vă rugăm să aveți haine comode pentru a putea dansa și să sosiți cu cel puțin 15 minute înainte de începerea concertului

  RON 80.00
  +RON 2.00 service fee
  Sale ended
 • 2 PAX

  Bilet pentru două persoane. Vă rugăm să aveți haine comode pentru a putea dansa și să sosiți cu cel puțin 15 minute înainte de începerea concertului

  RON 150.00
  +RON 3.75 service fee
  Sale ended

Total

RON 0.00

Share This Event

bottom of page